Faceți căutări pe acest blog

joi, 20 august 2009

Cum sa iei amenda pentru trei ciorbe

1. Platesti consumatia cu o bancnota mare.
2. Il atentionezi pe ospatar ca ti-a dat gresit restul.
3. Te zburlesti la casierita cand te face chior, hot si chiar escroc pentru ca vrei sa tragi in piept un restaurant, culmea, cu 50 de RON!
4. Suni la politie cand gentilii angajati ai localului cu pricina ii pun pe mascati sa te dea afara.
5. Le explici capeteleor patrate de la politie ca tu esti cel pagubit si, in plus, jignit de fata cu ceilalti clienti.
6. Dupa ce ti-au facut proces-verbal sau raport, cum naiba s-o mai fi chemand, ajung ei la inteligenta concluzie ca de fapt TU (nerusinatule!) ai insultat personalul restaurantului si te palmuieste cu o amenda de 200 de RON. Buna treaba!
7. Si ca cetateanul care mai are habar de institutiile pe la care se fac reclamatii, te prezinti la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor, ca deh, te afli in postura unui client inselat. Aici, niste dame vopsite strident zambesc in coltul gurii cand aud suma de care ai fost furat si te instiinteaza, politicos, ca problema ta nu este de competenta lor, fiind vorba de frauda.

Auziti comedie: ditamai restaurantul, care isi zice han, te fraudeaza pe tine, un biet client, de 50 de lei! Cu siguranta au dat verdictul asta dintr-un exces de zel. In realitate, lucrurile sunt mai simple. Ce frauda, dom'le? Asta e NESIMTIRE!!!


In loc de concluzia concluziilor: Cum sa iei amenda... si sa nu vrei sa o platesti. Cu minte decizie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu



Persoane interesate