Faceți căutări pe acest blog

luni, 5 octombrie 2009

Politia care bate. De zvanta

"Nu te-au batut suficient, daca te bateam eu, nu mai ajungeai acasa"

Astfel suna declaratia unui agent de politie, enervat de faptul ca a fost deranjat in toiul noptii de o batranica, venita sa reclame faptul ca fusese batuta de trei studenti carora le inchiriasera apartamentul ei de pe Bd-ul N. Iorga, nr. 59. Asta dupa ce, cu cateva ore in urma, ii mai daduse si o amenda de 200 de lei pentru tulburarea linistii publice. Singura vina a femeii fusese ca iesise pe balcon si tipase dupa ajutor din partea vecinilor de bloc, pentru a o scoate din ghearele derbedeilor (se pare ca trebuie sa ne gandim de cinci ori inainte de a solicita interventia Politiei).
In opinia purtatorului de bulan, batrana "si-a luat-o pe merit", fiindca le-a tulburat distractia studentilor petrecareti, cerandu-le sa plateasca chiria si utilitatile (in sase luni nu achitasera nici o factura). Povestea ei m-a intrigat la culme. A apelat la politisti pentru ca a fost batuta si pentru a fi ajutata sa-si recupereze banii (vreo 2000 de lei), iar acestia si-au exprimat regretul ca nu a patit-o mai rau.

P.S. A fi om e lucru mare. Politist? O intamplare!

Un comentariu:

  1. Mi-a venit sa rad cu toate ca nu e de ras(rasu plansu - vorba romanului) Acelasi stil relaxat, jucaus a la Loredana. Ma bucur ca ti-ai acordat libertatea de a scrie pe blog. Te citesc cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere



Persoane interesate